Producten van Lakshmi

Mijn keuze voor biologische producten is een moreel verantwoorde keuze, die past bij het streven van Lakshmi naar betrokkenheid met de natuur. Daarnaast zijn biologische producten effectiever doordat de ingrediënten meer overeenkomen met de van nature in jouw lichaam aanwezige stoffen.

Een biologische productiemethode houdt in dat er bij elke stap rekening gehouden wordt met het gehele ecosysteem. Er worden geen genetisch gemodificeerde organismen gebruikt en de productiemethode voldoet aan strenge criteria om het milieu, mensen en dieren te beschermen.

Na strikte controles zijn de Lakshmi-producten gecertificeerd voor de eco-organische certificeringen van het Italiaans Instituut voor Organische Landbouw, die menselijke en milieu bescherming garandeert en alleen het gebruik van grondstoffen van natuurlijke oorsprong met een verminderd milieueffect accepteert.

Lakshmi maakt bij de productie alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten verkregen uit biologisch of biologisch-dynamisch geteelde planten of wilde planten waaronder: phyto-extracten, 100% pure essentiële oliën en bloemenwater uit aromatische planten. Lakshmi producten zijn zeer huidvriendelijk, bevatten een plantaardige emulgator en koudgeperste plantaardige oliën van de eerste persing.