Behandelingen & tarieven

Alle behandelingen zijn reinigend, verzorgend, huidverbeterend en afgestemd op jouw huidtype en conditie. Ik adviseer je graag over de behandeling die bij jou past.

Ik werk met dierproefvrije, biologisch en ecologisch gecertificeerde producten van Lakshmi.

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Compleet 60 minuten voor € 62,20

Deze behandeling bestaat uit: Welkomstritueel met etherische oliën, reinigingsmassage, dieptereiniging (peeling/scrub), verwijderen oneffenheden, massage gezicht/hals/decolleté/nek en schouders, olie-serum, masker, hand/arm massage, gezichtsverzorging en een kopje ayurvedische thee.

Luxe 90 minuten voor € 88,-

Deze behandeling bestaat uit: Welkomstritueel met etherische oliën, voetbad en voetmassage, reinigingsmassage, dieptereiniging (peeling/scrub), verwijderen oneffenheden, massage gezicht/hals/decolleté/nek en schouders, olie-serum, masker, hand/arm massage, gezichtsverzorging en een kopje ayurvedische thee.

Bij deze behandeling kun je kiezen uit: massage met edelstenen, hotstones of klankschalen

Anti-age 75 minuten voor € 85,80

Deze behandeling bestaat uit: Welkomstritueel met geurbeleving van etherische oliën, reinigingsmassage, dieptereiniging (peeling/scrub), fruitzuren peeling, verwijderen oneffenheden, liftende massage gezicht/hals/decolleté/nek en schouders, olie-serum, oog- en gezichtsmasker, hand/arm massage, oogserum en gezichtsverzorging en een kopje ayurvedische thee.

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Relax en detox 65 minuten € 79,80

Deze behandeling bestaat uit: Welkomst ritueel met geurbeleving van etherische oliën, massage van het hoofd, reinigingsmassage, dieptereiniging (peeling/scrub) van de rug, nek en schouders, massage van de rug, nek , schouders en achterkant armen, detox mud rug pakking, klankschalen en een kopje ayurvedische thee.

Bij deze behandeling kun je kiezen uit: massage met hotstones of timeless cupping

Relax en detox luxe 85 minuten € 97,80

Deze behandeling bestaat uit: Welkomst ritueel met geurbeleving van etherische oliën,
voetenbad met etherische oliën en magnesium, massage van het hoofd, reinigings massage, dieptereiniging (peeling/scrub) van de rug, nek en houders, massage van de rug, nek, schouders en achterkant armen, detox mud rug pakking en klankschalen, massage van achterkant onderbenen en voeten, klankschalen en een kopje ayurvedische thee.

Bij deze behandeling kun je kiezen uit: massage met hotstones of timeless cupping

Jeugdtarieven

Compleet 60 minuten
t/m 14 jaar€ 48,35
15 jaar€ 51,80
16 jaar€ 55,25
17 jaar€ 58,70

Aanvullingen op behandelingen

Epileren wenkbrauwen € 7,80
Wimpers verven€ 12,20
Wenkbrauwen verven€ 7,80
Harsen bovenlip, kin of wangen€ 7,80
Fruitzuren peeling€ 7,80
Extra gezichtsmassage€ 10,35
Oogcontour behandeling € 7,80
Oogcontour behandeling luxe € 14,80
Klankschalen€ 10,80
Voetbad en voetmassage€ 20,70

Prijzen per 1 januari 2021, prijswijzigingen voorbehouden.